Service

Med många års erfarenhet i elbranschen kan Elinzity erbjuda hjälp med alla sorters elinstallationer. Från utomhusbelysning till renovering av badrum och kök, vår vardag är spännande med många olika sorters uppdrag. Alltid med kunden i fokus.

Elinzity är i grunden ett serviceföretag och vi är experter på just service. Serviceavdelningen består av kunniga elektriker med många års erfarenhet vilket innebär att vi kan ta oss an avancerade installationer och ändå vara effektiva. Servicekillarna ett gäng med hög social kompetens och som alltid ställer upp för varandra och kunderna. 

Tveka inte att höra av dig till oss för hjälp!

Jimmy Ljungbeck  0739-827995

Specialister på service

Elinzity är i grunden ett serviceföretag och vi är experter på just service. Serviceavdelningen består av kunniga elektriker med många års erfarenhet, vilket innebär att vi kan ta oss an avancerade installationer och ändå vara effektiva. Ett glatt humör och en vilja att alltid ställa upp, både för varandra och för kunderna, är också utmärkande för serviceavdelningen.

Elbilsladdare och solceller

På Elinzity värnar vi om miljön och en hållbar energiproduktion. Därför har vi en egen avdelning, inom serviceverksamheten, som jobbar med installationer av elbilsladdare och installationer av solceller på tak. Förnybar energi är något som vi verkligen tror på och vi ser stora utvecklingsmöjligheter på det här området.