Elbilsladdare

Köpt elbil? Hör av er så hjälper vi till med installation av laddare.

Elinzity installerar laddboxar varje vecka runt om i Göteborg med omnejd.

Vi samarbetar idag med Zaptec, Garo, Defa och CTEK som alla levererar laddboxar av olika typer som passar för samtliga bilmodeller. Det finns idag många bra laddare på marknaden och vi installerar självklart alla märken om du som kund har annat önskemål.

Från 2021 kommer arbetskostnad för installationen att gå under ROT och administreras av Elinzity med tydlig dokumentation på fakturan.

Installation av laddboxar varierar stort beroende på hur du bor och varifrån vi kan hämta ström till laddboxen. För att kunna ge en prisbild över hur mycket just din installation kommer att kosta behöver vi få uppgifter som beskriver ditt behov samt hur du bor. Snittpriset för en installation med laddare ligger runt ca 19.000 kr före miljöpremie alt. ROT-avdrag.

Ledtider från samtal och beställning till dess att laddaren sitter uppe klar att använda ligger på ca 14 dagar. Vår ambition är att alltid ha betydligt snabbare leverans än så, dock styrs vi av leveranstider från våra leverantörer av laddboxar.

För vidare information om på vilket sätt Elinzity kan hjälpa dig med din installation är du varmt välkommen att höra av dig.